Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Salonul Internațional Salonic, 15 septembrie 2017, Grecia

A- A A+

Comitetul de Organizare al Forumului de Cooperare pentru Balcani și Marea Neagră (BBSF) și Managementul TIF-Helexpo au plăcerea de a anunța o sesiune specială pentru ruta One Belt-One Road (OBOR), care va avea loc vineri 15 septembrie 2017, ora 16:30 -21.00 la Muzeul de Artă Contemporană din Macedonia / TIF-Helexpo, concentrându-se asupra perspectivelor comerciale și de dezvoltare între China și Europa.

Ca eveniment paralel al celei de-a 82-a ediții a Târgului Internațional de la Salonic (09-17 septembrie), în care China va fi o țară onorifică, această sesiune își propune să descopere mediul micro / macroeconomic OBOR pentru dezvoltarea regională și relațiile comerciale dintre China și Europa.

Vorbitorii vor fi reprezentanți ai Organismelor / Organizațiilor Internaționale cu care Forumul de Cooperare Balcanică și Marea Neagră are relații de colaborare pe tema „Maritim, Infrastructură, Transport și Huburi”.

Evenimentul se adresează partenerilor și sponsorilor strategici ai forumurilor, diplomațiilor și corporațiilor din Grecia și din străinătate. În cadrul sesiunii vor fi prezentate concluziile BBSF2017, anunțul privind orașul gazdă BBSF 2018 și modelul privind cooperarea regională privind interconectivitatea destinațiilor bazate pe declarația BBSF2017 privind „Turismul cultural, cheia dezvoltării durabile”, care a fost publicată sub auspiciile Din OCEMN, CRPM, EBF, sprijinul UNWTO și UNESCO și contribuția Institutului Cultural Geo Routes.

Informații suplimentare pot fi solicitate doamnei
Christina Mangou, Sef Comunicare
tel: 210 284,5980 – 6936 799,961
christina.mangou@geo-routes.com

Related Posts with Thumbnails