Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Săptămâna de afaceri „Moldova Business Week”, 2-6 octombrie 2017, Chișinău, Republica Moldova

A- A A+

Săptămâna de afaceri „Moldova Business Week”, 2-6 octombrie 2017, Chișinău, Republica Moldova

 

Biroul de Promovare Economica Chisinau, impreuna cu Ministerul Economiei și Ministerul Afacerilor Externe si Integrării Europene al  Republicii Moldova vă invită la evenimentul  „Moldova Business Week 2017”, care va avea loc la Chișinău, în perioada 2-6 octombrie 2017.

Pe parcursul a 5 zile „Moldova Business Week 2017” va reuni reprezentanții business-ului, instituțiilor financiare, autorităților publice, partenerilor de dezvoltare, corpului diplomatic și leaderii din domeniul agroalimentar, construcții de mașini, educație, energie, industrie, turism, tehnologia informatiei și comunicațiilor, comerț și textile din Republica Moldova și internațional.

Agenda săptămânii de afaceri va include un Forum investițional „Invest In Moldova 2017”, Forumul exportatorilor, prezentări a proiectelor investiționale și de privatizări, sesiuni și conferințe Business to Business, platforme de conexiuni directe cu potențiali parteneri.

Republica Moldova este locația unde companiile pot avea acces atât la piața locală cât și la piața Comunității statelor Independente, unde își pot optimiza costurile operaționale, identifica personal calificat la salarii competitive, etc.

Pentru orice întrebări nu ezitați sa contactați Biroul de Promovare Economică Chișinău la numarul de tel. din antet sau nr.00373-60601999 și e-mail: economic@ambasadaromaniei.md

sau direct organizatorul general al „Moldova Business Week 2017”, (MIEPO) la nr.de tel.00373-22-273.654 sau email office@miepo.md.

 

 

 

Sursa:

AMBASADA ROMÂNIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Biroul de Promovare Economică Chișinău

Tel. 00373-22-235.389

e-mail: economic@ambasadaromaniei.md

Related Posts with Thumbnails