Săptămâna SMExport din 18 – 22 martie 2024!


Săptămâna SMExport din 18 – 22 martie 2024!

ICC | Vizualizați în browserul web

ICC - International Chamber of Commerce For business.
For you.

International Chambers of Commerce Centre of Entrepreneurship vă invităsă vă alăturați Săptămânii SMExport din 18 până în 22 martie 2024. Acest eveniment va fi virtual și complet gratuit și are ca scop consolidarea cunoștințelor dvs., instruirea angajaților și conectarea cu experți în cea mai mare măsură. subiecte relevante în comerțul exterior.

SMExport Week este o inițiativă creată de ConnectAmericas, platforma Băncii Interamericane de Dezvoltare (IDB) și a Camerei Internaționale de Comerț (ICC) în colaborare cu Google, ExporTT, CAMACOL și JAMPRO.

Aceste serii de instruire sunt concepute pentru antreprenori, oameni de afaceri și profesioniști legați de companiile mici și mijlocii exportatoare sau cei cu potențial de export care doresc să-și consolideze cunoștințele despre comerțul exterior pentru a explora oportunitățile de pe piața globală. Vă invităm să împărtășiți acest e-mail cu colegii, angajații, contactele sau partenerii dvs., deoarece sesiunile vor fi deschise și gratuite pentru toată lumea!

Participanții vor afla despre activitățile fundamentale pentru a se consolida în comerțul internațional și, de asemenea, vor analiza cum să stabiliți o strategie eficientă de export, să selectați piețele internaționale adecvate și cum să vă adaptați modelul de afaceri pentru a reuși într-un mediu global.

În plus, în fiecare sesiune, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu experți pe fiecare dintre subiectele abordate și să primească materiale livrabile pentru a aplica cunoștințele învățate.

Suntem încântați să contam cu participarea lui Valle Garcia de Novales, Vicepreședinte al Comisiei ICC pentru Dreptul și Practica Comercială Internațională, în calitate de vorbitor invitat, care a prezentat sesiunea privind Regulile Incoterms, programată pentru 20 martie, la ora 9:00 CST.

Acest curs este exclusiv în limba engleză, iar la final cei care au participat la peste 80% din sesiuni vor primi un certificat de participare la SMExport Week.

SMExport Week 2024 | ConnectAmericas

  Register now

Sursa:

Echipa ICC Center of Entrepreneurship

Contact 33-43 avenue du Président Wilson, 75116 Paris, France T +33 (0)1 49 53 28 28  |  F +33 (0)1 49 53 28 59 www.iccwbo.org  |  @iccwbo