Flash Feed Scroll Reader

Se cauta porumb furajer

A- A A+
Se cauta porumb furajer

Societate comerciala cauta furnizori foarte seriosi care pot asigura intre 10000 si 20000 de tone de porumb /luna.

Porumbul este furajer si trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: umiditate 14,5% max., boabe distruse de caldura 1% max., total boabe distruse 7% max., proteine 8% minim, corpuri straine 2,5% basis, aflatoxina totala 20 PPB.

Conditia de livrare preferata este FOB. Nu este exclusa nici variant EXW.

Relatii suplimentare pot fi obtinute din partea d-lui Catalin Alexandru la adresa de e-mail: calexandru@lotusresources.com

Related Posts with Thumbnails