Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Seminar de LEADERSHIP FINANCIAR – Powered by NIELS SCHNECKER

A- A A+

Euro Best Team și Niels Schnecker, consultant de notorietate internațională, realizează seminarul workshop dedicat businessmanilor cu experiență și tinerilor antreprenori care caută soluții rapide și eficiente pentru dezvoltarea afacerilor personale, derulate pe o piață economică instabilă.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 noiembrie 2013, la Hotel Hilton din București.

Seminarul, primul dintr-o serie de workshop-uri dedicate mediului de afaceri din România, are un caracter interactiv și își propune să ofere participanților soluții de consultanță financiară și strategică pentru dezvoltarea businessului, soluții bazate pe experiență de 30 de ani în consultanță și coaching financiar a prof. Dr. Niels Schnecker.

Seminarul Leadership Financiar constituie un suport strategic pentru companiile care au nevoie sa deschidă orizontul unor perspective financiare bazate pe modele și practici validate pe piața internatională, cu o viziune care cere pasiune, energie, entuziasm, consecvență și care impune un stil original în afaceri.

Dezbaterile din cadrul seminarului vor face obiectul unui studiu al strategiilor folosite în mediul de afaceri actual din Romania, preocupat să-și construiască o identitate solidă pe o piață a competitivității, influențată de schimbari economice și legislative frecvente. Rezultatele studiului se vor regăsi în cartea cu titlul “LEADERSHIP FINANCIAR – viziune și stil” pe care Niels Schnecker o va lansa anul viitor. Participantii vor fi prezenti în paginile acestei carți cu propria viziune și experiență privind leadershipul financiar în România.
Prezentarea fiecărui participant va conține un text de aproximativ 700 de caractere și o fotografie. Fotografiile vor fi făcute de organizator în cadrul evenimentului.

Taxa de participare la seminar este de 185 euro + TVA.

Înscrierile la seminar se fac de pe adresa www. eurobestteam.ro

Persoana de contact:
tel: 0722 696 843 Elena Farcas – Director Executiv
e-mail:office@eurobestteam.ro

Related Posts with Thumbnails