Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Seminar de tip TTT Train-the-Trainer, Bruxelles

A- A A+

În perioada 11-12 noiembrie 2014, există o propunerea de la EUPF (European Union Procurement Fund) de organizare la Bruxelles, a unui seminar de tip TTT (Train-the-Trainer) pentru reprezentanți ai organizațiilor comerciale din cadrul UE, camerelor de comerț locale, precum și a agențiilor guvernamentale, interesate în problematica achizițiilor ONU.

Seminarul va fi organizat în marja expoziției internaționale AIDEX de la Bruxelles (care va avea loc în perioada 12-13 noiembrie 2014) și se intentionează a familiariza reprezentanți ai entităților mai sus enumerate, din cadrul țărilor membre UE, cu procedurile de achiziții publice ale ONU și oportunitățile oferite de aceasta piață (piața estimată, în prezent la 14 miliarde dolari anual) firmelor din Uniunea Europeană.

Seminarul va fi organizat pentru un numar de maxim 60 de participanți din țările membre UE, pe baza principiului primul venit, primul servit, fiind încurajată o participare cât mai largă din partea unui număr cât mai mare de țări.

Pentru detalii suplimentare poate fi accesată adresa de e-mail training2014@eupf.org sau numărul de telefon 347-227-0153 (Belgia).

Anexat se găsește draftul de program pentru seminarul de pregătire al EUPF TTT.

Email for EUPF members distribution

Brochure EU UN Procurement training for Trade Professionals Brussels November 11&12 – Program

Sursa: Consulatul General al României la New York, Biroul Economic

Related Posts with Thumbnails