Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Sistem fiscal conform OUG 28/1999 – ANZI SOFT

A- A A+

Sistem fiscal conform OUG 28/1999 – ANZI SOFT

Odata cu publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei a HG nr. 804 privind modificarea si completarea Normelor de aplicare a OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat fiscale, va comunicam pe aceasta cale faptul ca vom pune la dispozitia pietei de retail un echipament fiscal dezvoltat 100% de compania ANZI SOFT SRL, echipament fiscal conform cu noua legislatie.

Avand in vedere faptul ca reprezentati interesele comunitatii de afaceri cu scopul declarat de a initia o serie de actiuni si evenimente care sa aiba drept efect sprijinirea antreprenorilor, respectiv dezvoltarea socio-economica a regiunii aflata in subordine, compania ANZI SOFT pune la dispozitia companiilor, informatii legate de noul sistem fiscal si, nu in cele din urma, o solutie de retail extrem de performanta ce are acoperire la nivel national.

Infiintata in 1991 cu capital integral romanesc, firma Anzi Soft este specializata in furnizarea de solutii fiscale performante pentru magazine. Incepand din anul 1995 s-a inceput dezvoltarea si livrarea catre magazine a primelor solutii informatice dedicate activitatii de comert cu amanuntul. Odata cu schimbarea legislatiei fiscale, in anul 1999, prin aplicarea O.G. 28, a devenit obligatorie dotarea magazinelor cu Aparate de Marcat Electronice Fiscale (AMEF). In spiritul acestei legi, si pentru a onora promisiunile facute clientilor traditionali, firma Anzi Soft a dezvoltat un modul fiscal propriu, in concordanta cu respectarea legislatiei in vigoare, devenind astfel, primul producator roman de module fiscale, omologat de catre comisia de specialitate in februarie 2000.

In vederea furnizarii oricaror informatii contactati pe.

 

Gabi Alexandru

Key Account Manager,

SC ANZI SOFT SRL

Str. C-tin Disescu, Nr. 13

Sector 1, Bucuresti

Tel: +4(021)222.25.54 int. 120

Fax: +4(021)222.25.54 ext. 116

Web: www.anzisoft.ro

E-mail: gabi.alexandru@anzisoft.ro

 

Related Posts with Thumbnails