Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Societatea de Radiocomunicaţii plăteşte Omnilogic 12,3 mil. euro pentru a-şi upgrada reţeaua de date

A- A A+
Societatea de Radiocomunicaţii plăteşte Omnilogic 12,3 mil. euro pentru a-şi upgrada reţeaua de date

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (Radiocom), controlată de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, a încheiat un contract în valoare de 12,3 milioane euro cu Omnilogic SRL, în urma unei negocieri fără anunţ de participare, pentru upgradarea şi optimizarea reţelei de date.

Omnilogic SRL va furniza astfel rutere de reţea pentru Radiocom şi va presta servicii pentru upgradarea şi optimizarea reţelei de date – parte Backbone, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii, e-licitatie.ro.

Radiocom a realizat în primul semestru al acestui an un profit net de 29,43 milioane lei, comparativ cu pierderile înregistrate în primele şase luni din 2010, de 97,71 milioane lei. De asemenea, Radiocom a înregistrat o cifră de afaceri de 165.008.804 lei în primul semestru al anului 2011, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2010, când compania a avut o cifră de afaceri de 169.151.329 lei.

În prezent, societatea are circa 1.900 de angajaţi. Radiocom este unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România, fiind în coordonarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI).

Printre cei mai importanţi clienţi ai companiei se numără Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Radiodifuziune, Vodafone România, Orange România, Telemobil, GTS România, BCR Asigurări, Transfond, Rompetrol, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Ministerul Apărării Naţionale, Serviciul Român de Informaţii, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails