Sprijin Direcția de Comerț Exterior în context criza Rusia-Ucraina


Sprijin Direcția de Comerț Exterior în context criza Rusia-Ucraina

Criza generată de conflictul din Ucraina va avea impact major în plan economic, atât la nivel macro, cât și la cel al operatorilor economici. În primă instanță, vor fi afectate companiile românești care derulează operațiuni de export pe piețele Federației Ruse, Ucrainei și Belarus,precum și producatorii români care se aprovizionează cu materii prime ori subansamble din aceste țări.

Se vine în sprijinul operatorilor economici care se confruntă cu astfel de dificultăți, precum și al firmelor românești în general, prin Direcția de Comerț Exterior în contextul crizei Rusia-Ucraina referitoare la posibilitatea acestora de a apela la asistenta din partea reprezentantilor Ministerului Antreprenoriatului si Turismului in strainatate-Birourile de Promovare Comercial-Economica – BPCE- pentru identificarea de noi parteneri de export sau furnizori de materii prime de pe piete alternative.

Firmele se pot adresa, în acest sens, Departamentului de Comerț Exterior ( dgre@dce.gov.ro) sau direct reprezentanților economici exteri , datele de contact : http://www.imm.gov.ro/ro/contact-birouri-de-promovare-comercial-economica/

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro