Standul comun al României la transport logistic 2025- proiect marca AHK România


Standul comun al României la transport logistic 2025- proiect marca AHK România

Camera de Comert si Industrie Româno-German va invită să participati la un proiect exclusivmarca AHK Romania –  Pavilionul de țară al României la târgul transport logistic 2025.

Profitati de aceasta oportunitate deosebita de a face parte din standul României la cel mai mare targ din lume pentru logistica, mobilitate, IT si managementul lantului de aprovizionare.

Targul transport logistic are loc o data la 2 ani, urmatoarea editie desfasurandu-se in perioada 2-5 iunie 2025, la Munchen.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) organizeaza pentru a 4-a oara consecutiv prezenta Romaniei la transport logistic, cu scopul de a promova tara noastra ca locatie investitionala si logistica in fata a peste 75.000 de vizitatori din 135 de tari. Targul include zone expozitionaleconferinteworkshop-uri si oportunitati de networking unice.

De ce sa participati in calitate de co-expozant in standul Romaniei:

  • vizibilitate si marketing de tara – timp de patru zile, transport logistic este platforma de promovare exclusiva a companiei dvs.
  • networking  si experienta internationala – noile contacte creeaza oportunitati, la transport logistic veti avea acces la noi domenii de activitate si clienti la scara globala.
  • initiere de afaceri – cel putin fiecare al doilea vizitator este o persoana de decizie.
  • transfer de know-how – discutand despre ultimele tendinte si teme, veti obtine un real avantaj informational.

In calitate de expozanti au fost alaturi de noi in anii trecuti: Dunwell Industrial Brokerage, Euroccoper, Port Bazinul Nou (Galati), Portul Constanţa, Speed & Trust, TTS (Transport Trade Services), Devega SRL, Warehouses de Pauw Romania (WDP Romania) s.a.

Regăsiți mai jos o scurta prezentare a targului transport logistic impreuna cu rezultatele si impresiile pavilionului de tara al României, de la editiile precedente.

Pentru inregistrare si detalii suplimentare vă rugăm să o contactati pana cel tarziu la 16 august 2024  pe doamna Mariana Ciotău,Consultant GreenTech & Tax and Legal-Department Consulting & Services la adresa de e-mail ciotau.mariana@ahkrumaenien.ro

Sursa:


Camera de Comert si Industrie Româno-Germană

Calea Grivitei 82-98 et. 1 | Cladire The Mark, Corp The Podium | RO-010735 Bucuresti

Tel.:  +40 21 207 91 20  | Mobil: +40 0751 038 838 | ciotau.mariana@ahkrumaenien.ro | https://www.ahkrumaenien.ro/