Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Studiu de impact- Evolutia afacerilor din Romania in contextul COVID-19

A- A A+

Studiu de impact- Evolutia afacerilor din Romania in contextul COVID-19

Camera de Comert si Industrie a României va informeaza cu privire  la compania Evonise Presentcare deruleaza un studiu de piață prin care doreste evaluarea impactul economic pe care criza generată de COVID-19 l-a avut asupra companiilor prezente pe piața românească.

Enovise Present este un start-up românesc de consultanță de management cu experiență internațională și expertiză în diverse arii ale consultanței de afaceri și IT.

În prezent, compania deruleaza un studiu de piață, la scară națională, prin care se doreste evaluarea impactul economic pe care criza generată de COVID-19 l-a avut asupra companiilor prezente pe piața românească. În același timp, studiul va oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care companiile au reacționat până în prezent la criză și cum intenționează să acționeze în perioada următoare pentru a supraviețui sau a crește.

În semn de apreciere pentru timpul și amabilitatea participanților, acestia vor primi:

  • un raport gratuit, care îi va ajuta să afle inițiativele pe care companiile din România le-au adoptat pentru a gestiona criza și să identifice cele mai potrivite măsuri pentru adaptarea afacerii lor la perioada următoare
  • invitație de participare la un webinar gratuit, pe una din direcțiile de interes rezultate din studiu, relevante pentru companiile participante (ex. reorganizarea afacerii, optimizarea proceselor de business, managementul inovației, implementarea unui sistem de performanță, digitalizare, etc.)

Rugămintea  este ca participanții să  transmită un singur răspuns de la aceeași companie. Ținând cont de natura întrebărilor din chestionar, acesta ar trebui completat de către o persoană având un nivel ridicat de senioritate din cadrul companiei.

Cei care vor completa chestionarul sunt rugați să acceseze link-ul de mai jos:

 

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

 

Related Posts with Thumbnails