Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Targ de Articole pentru Copii, editia a VII-a – Turcia

A- A A+
Targ de Articole pentru Copii, editia a VII-a – Turcia

Ambasadei Republicii Turcia la Bucuresti, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea participarii la Targul de Articole pentru Copii, editia a VII-a, care se va desfasura in perioada 12-15 iunie 2012, in Bursa, Turcia.

In cadrul programului,  organizatorul misiunilor oamenilor de afaceri din strainatate, Ministerul Economiei din Turcia, coordonatorul targului, impreuna cu Uniunea Exportatorilor Uludağ, prin intermediul S.C. TÜYAP BURSA FUARCILIK A.S, vor asigura participarea oamenilor de afaceri la intalniri bilaterale si la vizitarea targului. Cazarea si micul dejun sunt asigurate de catre organizator, contravaloarea transportului (dus-intors) in Turcia fiind suportata de catre participant.

Firmele invitate la targ trebuie sa detina potential pentru import, iar reprezentantul companiei (preferabil cunoscator al limbii engleze, franceze sau germane) sa fie o persoana de decizie. Lista participantilor la acest targ va fi stabilita de catre Ministerul Economiei din Turcia, organizatorul targului.

Companiile interesate sa participe la acest targ sunt rugate sa contacteze Ambasada Republicii Turcia, la numarul de telefon: 021.318.39.39, fax: 0213184499, e-mail:bukres@ekonimi.gov.tr. Anexat este chestionarul care trebuie completat pana la cel tarziu la data de 31.05.2012. Persoana de contact este Dl Bahadir Necat, consilier economic in cadrul Ambasadei Turciei la Bucuresti.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este D-na Daniela Paul, consilier de zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul de Relatii Externe, tel.: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails