Târg De Carieră JEDI, Seminar de orientare în carieră


Târg De Carieră JEDI, Seminar de orientare în carieră

Târg De Carieră JEDI

22 SEPTEMBRIE, orele 12:00 – 18:00

Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT, sala EUROPA

Târgul de Carieră JEDI, este un eveniment de recrutare adresat celor care doresc să își găsească un loc de muncă sau să își schimbe locul de muncă. Târgul se adresează tuturor candidaților, indiferent de background-ul profesional: poți fii student, șomer, inginer, lucrător comercial, agent de vânzări.

Vei avea șansa să interacționezi cu angajatori care au planuri mari de recrutare și poți beneficia de cele mai valoroase sfaturi cu privire la cariera ta.

În cadrul târgului vor fi prezente 20 de companii din diferite domenii de activitate, din Timișoara și Ungaria, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a aplica la oportunități de carieră, de a pune intrebări și de a afla cât mai multe detalii despre fiecare companie în parte.

La prima editie a targului companiile care au raspuns afirmativ invitatiei au fost: Smithfield România, Vitas IFN, CV Masters, Continental Anvelope Timișoara, Carrefour România, Kimball Electronics România, Draxlmaier Group, LIDL România, BRD – Groupe Societe Generale, Ursus Breweries, KFC, Everience, GiGroup România, Decathlon România, Valeo Lighting Injection, Lugera The People Republic, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş, Amdaris, Continental Automotive Romania, Braveman Consulting, Saint Elizabeth Thermal Spa din Mórahalom, Touristic Destination Management Ungaria.

Persoanele care vor să participe la târg se pot înscrie în prealabil AICI, iar la fața locului li se va pune la dispoziție un model de CV pe care îl pot completa.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe GRATUIT la un seminar susținut de Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions:

Seminar de orientare în carieră,

22 Septembrie, orele 14:00 – 16:00

AGENDA seminarului:

13:45 – 14:00          Welcome Coffee

14:00 – 15:00          Un exercițiu practic cu scopul de a înțelege așteptările și obiectivele de carieră pe care le ai

Prezentarea situației actuale a pieței forței de muncă și identificarea domeniilor cu cele mai multe joburi și a celor care prezintă un dezechilibru între cerere și ofertă

Discuții despre acțiunile pe care le poți face pentru a-și crește angajabilitatea

Discuții despre posibilitățile de instruire și angajare în România și Ungaria, sesiune de întrebări și răspunsuri despre legislația în acest domeniu din România și Ungaria

15:00 – 16:00          Sfaturi oferite despre cum să-ți creezi un CV, astfel încât să ai cele mai mari șanse să iți găsești un loc de muncă

Identificarea pașilor pe care trebuie să-i urmezi pentru a putea să te reorientezi în carieră, să schimbi domeniul de activitate

                                Cum să te pregătești pentru primul interviu

                                Prezentarea industriilor cu cea mai variată ofertă de locuri de  munca

16:00 – 16:30           Lunch Break (to go)

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT, sala BANAT.

Având în vedere că locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmați participarea dvs. până cel târziu 20 Septembrie 2022, online, accesând LINK-UL.

Informații suplimentare:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, tel. 0372 185 285, e-mail: rcolban@cciat.ro, dna. Rafaela COLBAN.

Catalyst Solutions, tel. 0799 791 105, andreea.lazarescu@catalyst.ro,  Andreea LĂZĂRESCU.

Sursa:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș