Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

TÂRG DE JOBURI și CARIERE la TransLogistica Expo 2017!

A- A A+

TÂRG DE JOBURI și CARIERE la  TransLogistica Expo 2017!

TARG DE JOBURI SI CARIERE – cel mai asteptat eveniment din cadrul TransLogistica Expo 2017!

TransLogistica

  Expo – Salonul International de Transport si Logistica, cel mai amplu eveniment de profil din regiune, te invita la standuri si la evenimentele conexe organizate in paralel pe durata celor 3 zile expozitionale!

Ai un post vacant? Vrei sa angajezi?
Inscrie-te ACUM! pr@translogistica.ro

TARG de JOBURI si CARIERE la TransLogistica 2017!
Unul din cele mai asteptate evenimente conexe – TARGUL DE JOBURI si CARIERE TransLogistica – se desfasoara sambata 14 octombrie 2017, in cadrul expozitiei TransLogistica organizata in pavilionul C5 din Romexpo!
Oferte de angajare in transport rutier, feroviar, maritim si aerian, logistica, intralogistica, manipulare, depozitare, IT,…
Inscrie-te ACUM  si beneficiezi de 3 luni de promovare GRATUITA a anunturilor de angajare pe pagina JOBS&CAREERS/TransLogistica!

Pachetul de participare include spatiu expunere in pavilionul TransLogistica, prezenta companie pe site si in catalog Translogistica, participare la traditionala dezbatere CARIERE in TransLogistica, la care vor participa cadre didactice, formatori, studenti si angajatori din transporturi, logistica si IT!

Pentru mai multe detalii despre TARGUL DE JOBURI SI CARIERE, agenda tuturor evenimentelor conexe si participarea ca expozant sau partener la TransLogistica, scrie-ne la pr@translogistica.ro sau suna la telefon 0740 227 403. Echipa noastra de vanzari iti va transmite toate informatiile necesare!
Sursa:

Distinct Image SRL

2-4 Expozitiei Bvd.,District 1, Bucharest

Tel      0040 311 02 61 19

www.distinctimage.ro

www.translogistica.ro

Related Posts with Thumbnails