Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târg INDAGRA, Romexpo

A- A A+

În perioada 30 octombrie-03 noiembrie, Romexpo va găzdui cea de-a XVIII- a ediție a INDAGRA- Târgul Internațional de poduse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

INDAGRA reprezintă platforma ideală de promovare a sectorului agricol care expune noile tehnologii din domeniu și oferă o imagine amplă asupra potențialului actual al pieței, luând în considerare strategia de dezvoltare a Mediului de Afaceri din România dar și Programul Național pentrru Dezvoltarea Rurală 2007-2013.

INDAGRA 2013 se desfășoară în Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6 și platformele exterioare, respectiv pe o suprafață de peste 30.000 mp, cu participarea a peste 430 de companii din 21 de țări.

Vizitatorii specialiști și expozanții au posibilitatea să participe la numeroase evenimente conexe: seminarii, workshop-uri, concursuri, demonstrații și prezentări. Tot în această perioadă, în Pavilionul A se desfășoară: Târgul Internațional pentru industria alimentară- Indagra Food, Expoziția Internaționlă pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamnete specifice- All Pack, Târguri de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice- Expo Drink&Wine și Expoziția Internaționlă de componente și accesorii auto- Autoexpotehnica.

Related Posts with Thumbnails