Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Targ International pentru cosmetice – Beauty Eurasia 2012

A- A A+
Targ International pentru cosmetice  – Beauty Eurasia 2012

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea Ambasadei Republicii Turcia la Bucuresti, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea participarii la Targul International pentru Cosmetice Beauty Eurasia 2012, care se va desfasura in perioada 24-27 septembrie 2012, in Istanbul, Turcia.

In cadrul programului, Ministerul Economiei din Turcia, coordonatorul targului, impreuna cu Uniunea Exportatorilor de Minereuri si Metale din Istanbul si organizatorul Targului, Ipekyolu Uluslararasi Fuarcilik AS. vor asigura participarea oamenilor de afaceri la conferinte, intalniri bilaterale, vizitarea standurilor si un tur de oras si/sau a unitatilor de productie.

Cazarea si micul dejun este asigurata de catre organizator, contravaloarea transportului (dus-intors) in Turcia, fiind suportata de catre participant.

Firmele invitate la targ trebuie sa detina potential in masura pentru import, iar reprezentantul sa aiba putere de decizie pentru import. Lista participantilor la acest targ, va fi stabilita de catre Ministerul Economiei din Turcia, coordonatorul targului.

Companiile interesate sa participe la acest targ sunt rugate sa contacteze Ambasada Republicii Turcia, la nr de telefon: 021.318.39.39., fax: 0213184499, e-mail:bukres@ekonimi.gov.tr. Persoana de contact este Domnul Bahadir Necat, consilier economic in cadrul Ambasadei Turciei la Bucuresti.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este D-na Daniela Paul, consilier de zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul de Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail : drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails