Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

TÂRGUL AGROACTIVA 2015 Cordoba

A- A A+

TÂRGUL AGROACTIVA 2015 Cordoba

Ambasada Republicii Argentina in Romania are placerea de a se adresa cu scopul de a informa asupra organizarii de catre Agentia ProCórdoba a „Rundei de Afaceri dedicate Utilajelor Agricole si Agro-pieselor de Schimb”, in cadrul „Targului AGROACTIVA 2015” (www.agroactiva.com), ce se va desfasura in perioada 10-13 iunie 2015 in orasul Monje, Provincia Santa Fé, Argentina.

Agentia ProCórdoba va acoperi toate costurile de participare unui (1) singur reprezentant al firmei selectate, respectiv: 100% cheltuieli privind zborurile, transport intern si sedere pe toata durata evenimentului.

In anexa se transmit: invitatia de participare si formularul de inscriere pentru firmele interesate sa participe, care, odata completat, va trebui trimis inainte de data de 01 aprilie 2015 la adresa de e-mail:Ornella.giacosa@procordoba.org (Doamnei ORNELLA GIACOSA).

Pentru mai multe detalii sau neclaritati cu privire la inscriere sau participare la acest targ, rugam sa fie contactata direct via e-mail Doamna ORNELLA GIACOSA.Agentia ProCórdoba, Ornella.giacosa@procordoba.org

Site: www.procordoba.org

Related Posts with Thumbnails