Târgul Comercial Virtual


Târgul Comercial Virtual

Targul comercial pentru subcontractare industrial -ISTF 2021-este un eveniment virtual care isi propune sa conecteze producătorii și furnizorii de servicii din Europa de Sud-Est cu cumparatori din intreaga Europa si dincolo de ea.

ISTF 2021 aduce evenimentele virtuale la un nou nivel.

Aveti oportunitatea de a intalnii sute de potentiali noi cumparatori doar intr-o zi si sa intre in contact cu acestia direct prin video conferinta.

Acest eveniment virtual de o zi  va ajuta sa va largiti posibilitatea de a exporta si de a descoperi furnizori de servicii noi și inovatori, capabili sa ofere solutii axate pe producție, digitalizare și logistică.

Primul eveniment de acest fel organizat sub egida aceasta a avut loc in luna Decembrie, atragand peste 100 de expozanți și peste 500 de participanți din peste 20 de țări.

Campania de marketing vizează vizitatori din Marea Britanie, DACH, Benelux și Scandinavia, precum și de aici din Sud-Estul Europei.

Afla mai multe despre acest eveniment si inregistreaza-te gratis: https://www.istf.eu/istf2/packages

Nu ratați o modalitate inovatoare și inteligentă de a găsi repede noi parteneri de afaceri de încredere în aceste vremuri dificile.

Mai jos este un link către un scurt video introductiv https://youtu.be/8hfqKK-DwxU

Sunteti intmpinati pe 17 februarie.

Pentru orice explicatii suplimentare va sta la dispozitie.

James Meads

ISTF Organiser

email: james@istf.eu

phone: +359 87 996 3569

Sursa:

ISTF Organiser

https://www.istf.eu