Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Tot ce trebuie să ştii despre prezenţa României la târgul EXPO REAL de la München

A- A A+
Tot ce trebuie să ştii despre prezenţa României la târgul EXPO REAL de la München

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană organizează o participare comună a României la ediţia din 2012 a târgului EXPO REAL München – cea mai mare expoziţie europeană pentru proiecte imobiliare şi investiţii la nivel internaţional. Târgul va avea loc în perioada 8 – 10 octombrie 2012.

Structura expozanţilor în 2011 arată o prezenţă semnificativă a companiilor dezvoltatoare de proiecte (19%), a diferitelor regiuni de dezvoltare, oraşe şi comune (18%), a companiilor de investiţii (12%) precum şi a diferitelor instituţii publice (11%).

Potrivit organizatorilor, prezenţa României la Târg va fi evidenţiaţă în cadrul standului de prezentare prin:

– Imagine: prin designul elegant şi funcţional

– Vizibilitate: prin dimensiune şi poziţionare

– Promovare: prin intermediul a peste 81 camere de comerţ şi industrie locale şi numeroase asociaţii de profil din Germania, mass-media.

Pentru informaţii privind participarea în calitate de expozant individual sau în cadrul standului comun al României la EXPO REAL 2012, pot fi folosite următoarele contacte: tel. 021 2079167 sau e-mail: negrea.rosemarie@ahkrumaenien.ro , Rosemarie Negrea – Reprezentant EXPO REAL în România, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

Related Posts with Thumbnails