Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

TRANSLOGISTICA 2017 – Invitație Conferința Internațională de Deschidere RHL

A- A A+

TRANSLOGISTICA 2017 –  Invitație Conferința Internațională de Deschidere RHL 

Salonului Internaţional de Transporturi şi Logistică TransLogistica 2017este la cea de-a III-a ediţie și cel mai important eveniment de acest gen din România şi din Regiune, precum și la Conferinţa internațională – Romania HUB Logistic

Romania Hub Logistic promoveaza investitiile in industria de logistica si transport din Romania si este o oportunitate pentru membrii dumneavoastra detinatori sau administratori de parcuri industriale, centre logistice si mari proiecte de infrastructura sa participe la acest eveniment si sa stabileasca noi contacte cu potentialii investitori.

La Conferinta vor participa: Magdalena Grigore – Secretar de Stat Ministerul  Transporturilor, Angel Gherghiu – Subsecretar de STAT, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurile Europene, Vasilica Baciu – Director Directia pentru servicii comunitare de utilitati publice si parcuri industriale, Mr. Marek Retelski-Senior Policy Advisor, Global Transit Organisation, Craig Smith–European Property, Remus Trandafir – Director Directia Absorbtie Fonduri Interne si Internationale, Mircea Florin – Oportunitati de investitii – Podul peste Dunare de la Braila, Mirela Radulescu – ICCO Park Industrial Brasov, Simona Iancu – Business Park Banat, Laurentiu Duica – Associate Director Colliers International, Andrei Botis – Managing Partner NAI Romania.

Tot pentru a facilita dezvoltarea relatiilor de afaceri organizam vineri 13 octombrie, ora 19:30, GALA TransLogistica la care membrii Camerei pot participa, bucurandu-se de tarife preferentiale de expozant.

TransLogistica EXPO este cel mai mare eveniment de transport si logistica si include pe langa expozitia in sine si 6 evenimente conexe (agenda anexata) la care membrii dvs sunt asteptati.

Descărcați aici: Comunicat de presa – Conferinta Internationala de deschidere RHL – TL 2017,

TL 2017 Agenda evenimente conexe Rom_0709

F5. Participare Ev Conex_TL_1809_2017

Participarea la evenimente conexe este GRATUITA si se face in baza INVITATIILOR DE SPECIALIST accesate pe site-ul TransLogistica.

Sursa:

District Image

2 – 4, Bvd. Expozitiei

District 1, Bucharest

GSM: +40740 227 436

www.translogistica.ro

www.distinctimage.ro

 

Related Posts with Thumbnails