Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

TTR – Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului

A- A A+

TTR – Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie reprezentand pentru cele mai importante companii din Romania si din strainatate cea mai potrivita ocazie de a-si prezenta ofertele turistice intr-o atmosfera animata, propice interactiunii.

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei va avea loc in perioada 12-15 martie 2015, in Paviloanele C1-C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXIII-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

Pentru a vizualiza tematica completa, va invitam sa accesati linkul: http://www.targuldeturism.ro/files/Forms_ro/2015/F2-Tematica-2015-TTRII.pdf

Pe langa elementul B2C, Targul de Turism al Romaniei are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

Ceremonia  de deschidere oficiala Targul de Turism al Romaniei va avea loc joi, 12 martie 2015, ora 12:00, in Pavilionul C3 din cadrul Centrului Expozi]ional ROMEXPO.

Deschiderea oficial a expo-conferintei IMM Forum – Solutii pentru IMM-uri va avea loc joi, 12 martie 2015, ora 10:00, in sala Titulescu, Pavilionul H1, din cadrul Centrului Expozi]ional ROMEXPO

Va adresam rugamintea de a confirma prezenta la nr. de telefon: 0735312262.

Related Posts with Thumbnails