Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

TTR-Târgul de Turism al României

A- A A+

În perioada 13-16 noiembrie 2014, ROMEXPO S.A. în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism-ANAT, Federația Patronatelor din Turismul Românesc-FPTR, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România-OPTR și Asociația Natională de Turism Rural, Ecologic și Cultural-ANTREC, organizează cea de-a XXXII-a ediție a TTR-Târgul de Turism al României.
Timp de patru zile Târgul de Turism al României ne prezintă unele dintre cele mai frumoase zone turistice din România, reprezentate prin Consilii Județene: Arad, Bihor, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Neamț, Satu Mare, Suceava, Sibiu și Vrancea; Municipii: București, Bacău, Sighișoara, Timișoara și Sibiu; Orașe: Băile Herculane, Întorsura Buzăului, Moinești, Sinaia; Comune: Braduleț, Tătăruși, Turia.
Tot în această perioadă se desfășoară Expoziția Internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru Hoteluri și restaurante – ROMHOTEL, care reunește peste 270 de companii din 14 țări: Austria, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Republica Moldova, Palestina, România, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafață de peste 10 000 mp.

Related Posts with Thumbnails