Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vânzările CIG Pannonia în România vor fi realizate prin intermediul activităţii transfrontaliere

A- A A+
Vânzările CIG Pannonia în România vor fi realizate prin intermediul activităţii transfrontaliere

Operaţiunile de vânzări ale CIG Pannonia Life Insurance vor fi realizate prin intermediul activităţii transfrontaliere, model utilizat şi pentru operaţiunile din Slovacia, a anunţat luni asigurătorul.

„Potrivit deciziilor luate de consiliul de administraţie al CIG Pannonia Life Insurance, compania a hotărât să modifice modelul de operaţiuni în ceea ce priveşte sucursala din România. Începând de astăzi (luni, n.r.), operaţiunile de vânzări vor fi realizate prin intermediul activităţii transfrontaliere”, se arată în comunicat.

După lansarea companiei în Ungaria în mai 2008, aceasta a intrat pe piaţa din România în mai 2009, iar în Slovacia în septembrie 2010. În prima jumătate a anului 2011, compania susţine că a  înregistrat o cotă de 7,8% din totalul activităţilor de „new business” din operaţiunile derulate pe pieţele internaţionale.

Operaţiunile din România au fost coordonate de un birou local din Bucureşti, în timp ce în Slovacia compania a fost prezentă prin intermediul activităţii transfrontaliere.

„Consiliul de administraţie a luat decizia de a implementa o serie de măsuri pentru a asigura creşterea calităţii serviciilor şi a operaţiunilor şi pentru a scădea costurile operaţionale. Cu acest scop, consiliul de administraţie a evaluat experienţa de vânzări la nivel internaţional, a analizat cele două modele şi a decis să aplice şi în România modelul utilizat pentru operaţiunile din Slovacia”, se mai spune în comunicat.

Reprezentanţii companiei susţin că CIG Pannonia Life Insurance nu iese de pe piaţa de asigurări de viaţă din România, ci intenţionează să devină un jucător stabil şi inovator pe piaţa de profil.

„Dezvoltarea şi automatizarea funcţiilor de susţinere a activităţii de business în sediul din Budapesta vor contribui la îmbunătăţirea continuă a administrării la nivel central, care va ajuta la atingerea obiectivelor de vânzări şi la sprijinirea activităţii din România”, potrivit companiei.

Odată cu intrarea pe piaţa de brokeraj din România a Palladium (subsidiara din România a grupului Brokernet, partenerul strategic al CIG Pannonia Life Insurance), CIG România are planuri de creştere pe piaţa de asigurări de viaţă.

CIG Pannonia Life Insurance Plc. a fost fondată la finele lui 2007 de către profesionişti în industria asigurărilor de viaţă din Ungaria. Compania şi-a început activitatea comercială în Ungaria, în mai 2008. Primul pas în ceea ce priveşte expansiunea regională a fost deschiderea subsidiarei din România, în mai 2009. Mai târziu, în septembrie 2010, a fost demarată activitatea de vânzări în Slovacia, prin intermediul serviciilor transfrontaliere.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails