Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vezi oferta de afaceri a companiilor belaruse

A- A A+
Vezi oferta de afaceri a companiilor belaruse

Unele dintre companiile din Belrus, din diferite domenii de activitate, sunt doritoare să stabilească relaţii economice cu firme româneşti şi să intre pe piaţa locală. Mai jos este prezentată descrierea societăţii comerciale interesate de parteneriat şi oferta de produse comercializate:

1. S.C. MoghilevHimVolokno S.A. este unul dintre cei mai mari producători de fibre şi fire din polieteri din Europa. Fibrele polieterice sunt larg utilizate în industria textilă pentru fabricarea ţesăturilor în amestec cu bumac, in, lână, vâscoză şi cu alte fibre. De asemenea, fibrele de polieter se folosesc la fabricarea materialelor non-ţesături şi a pînzelor termoizolante, a păturilor, blănurilor, pielei şi hârtiei sintetice, acestea corespunzând celor mai înalte cerinţe ale consumatorilor. Pe baza lor se produce un larg sortiment de materiale non-ţesături de umplere: texturi de volum, substrat pentru încălţăminte, filtre, căptuşeli de mobilă, geotextile pentru construcţia de transporturi, pentru industria de automobile, pentru fiare de călcat, pentru materiale de acoperire şi hidroizolante.

S.C. Moghilevhimvolokno S.A. oferă clienţilor săi un larg sortiment de fibre polieterice cu densitate lineară nominală de la 1,0 Dtex până la 35 Dtex, lungimea de debitare de la 25 mm până la 102 mm, ondulate, mătuite şi colorate în masă (culoare neagră).

Date de contact: www.khimvolokno.by

2. GOMELTORGMASH este una din cele mai mari întreprinderi cu profil comercial-constructoare de maşini din Republica Belarus. Aceasta produce cele mai diferite utilaje pentru comerţ şi sisteme de alimentaţie publică: plite electrice industriale, cuptoare, fierbătoare electrice, tigăi electrice, boilere de apă, echipament de catering.

Date de contact: www.torgmash.by

3. S.C. mostodrev S.A. este unul din marii producători de placaje din lemn, plăci fibrolemnoase, mobilă, cherestea.

Date de contact: www.mostovdrev.by

4. S.C. slonimskaya KAMVOLNO-PRIaDiLNAYA FABRICA S.A. oferă spre vânzare fire toarse pentru producţia de tricotaje şi de ţesături în diferite amestecuri şi game de culori.

Date de contact: www.skpf.by

5. S.C. Uzina de remorci şi caroserii de automobile „MAZ-Kupava” S.A. a elaborat o nouă generaţie de rulote pe şasiul automobilului european Fiat Ducato. Noua maşină se poate vinde pe piaţa europeană. Aceasta este o locuinţă confortabilă pentru 6 persoane. Uzina produce şi valorifică caroserii şi remorci izoterme din panele sandvich cu volum de la 3,5 până la 20 m.c. pentru turism şi odihnă, medicină, comerţ ambulant, furgoane frigorifice de la 9 până la 82 m.c. „Kupava” are peste 200 modele diferite şi remorci şi furgoane modificate.

Date de contact: www.maz-kupava.com

6. GOMELSTEKLO S.A. lansează construcţia celei de a doua linii tehnologice de producţie de foi de sticlă polizată (float-glass) cu grosimea de 2 până la 19 mm, cu capacitatea de 780 tone/zi. Această producţie are un spectru larg de utilizare în diferite ramuri industriale: construcţii, construcţia de automobile, producţia tehnicii de uz casnic, mobilă etc. În prezent uzina produce sticlă polizată cu grosimea de 4, 5 şi 6 mm. Prima linie tehnologică pentru fabricarea float-sticla cu capacitatea de 800 tone/zi a început să funcţioneze la întreprinderea din Gomel în anul 2006.

Date de contact: www.gomelglass.com

Related Posts with Thumbnails