Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vizita E.S. Ambasadorul Regatului Maroc, Doamna Faouz El Achachabi, la Palatul Camerei de Comerț Naționale

A- A A+

Bucureşti, 27 februarie 2014: E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naționale a României, Domnul Mihail M. Vlasov, a primit în vizită de curtoazie pe E.S. Ambasadorul Regatului Maroc la Bucureşti, Doamna Faouz El Achachabi, însoţită de Doamna Siham Kemmou, Consilier.

Întâlnirea a permis efectuarea unui schimb de opinii pe teme de interes comun precum relansarea cooperării în plan economic și comercial între România și Maroc, organizarea unor delegații economice în cele două state sub egida Camerei de Comerț Naționale a României și a Federației Camerelor de Comerţ şi Industrie din Maroc, sub Înaltul patronaj al Ambasadei Regatului Maroc la București și al Ambasadei României la Rabat, fluidizarea informațiilor economice și de promovare comercială prin intermediul unei legături directe între Camera de Comerţ Naţională a României și Ambasada Regatului Maroc la București.

În cadrul întrevederii a fost salutată relația excelentă de prietenie, diplomatică, tradițională, care există și se dezvoltă continuu între România şi Maroc, de la stabilirea relațiilor diplomatice.

Direcţia Reprezentare Camerală
Biroul Relaţii Externe
tel.: 021 319 00 88
fax: 021 319 75 12
drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails