Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Winexpo Beijing

A- A A+

În perioada  29 – 31 iulie 2014, va avea loc în Yanqing, Beijing, Expoziția Internațională de Vinuri Beijing (Yanqing), organizată de Societatea Internațională pentru Științe Horticole, Ministerul Agriculturii, Academia de Științe Chineză și de Guvernul Popular al  Municipalității Beijing, cu sprijinul Consiliului pentru Promovarea Comertului Internațional China.

Avand la dispoziție o suprafață totală de expoziție de 25.000 metri pătrați, târgul își propune să prezinte culturile vinicole occidentale și estice și să creeze o platformă pentru comerțul internațional de vinuri.

Membrii internaționali vor beneficia de condiții favorabile de participare. Pentru companiile care vor închiria  între 1 și 3 standuri, comitetul de organizare va suporta costurile de transport dus-întors și de cazare pe perioada expoziției echivalente unei persoane. Pentru companiile care vor închiria 4 sau mai multe standuri, cota va fi crescută pentru doua persoane.

Față de alte târguri naționale și internaționale, Expoziția Internațională de Vinuri de la Beijing, le oferă participanților urmatoarele avantaje:

–         Expoziția este o parte integrată a Conferinței Internaționale privind Creșterea și Genetica viței de vie, cunoscută  și ca Olimpiada mondială a industriei strugurilor;

–         China beneficiază de o cerere de piață ridicată, fiind pe locul 5 în topul consumatorilor de vinuri;

–         La expoziție vor participa branduri celebre din regiunile viticole ale Chinei, dar și producători cunoscuți, din țări cu tradiție în producția vinului: Italia, Spania, Franța, precum și din țări emergente ca Africa de Sud, Chile etc.

–         Expoziția este estimată să aibă peste 20.000 de vizitatori, cu o medie de peste 4.000 de persoane pe zi;

–         Cei mai cunoscuți producători, importatori, cumpărători, dealeri şi distribuitori din industria hotelieră, retail, companii aeriene au fost invitați și vor fi prezenți la eveniment;

–         Participanții internaționali se pot înscrie gratuit cu produsele lor la concursurile de degustări, la care vor participa specialiștii în vinuri recunoscuți la nivel internațional, Anthony Hanson și James Halliday;

–         Expoziția oferă oportunitatea de a comercializa propriile produse în cel important Centru de Comerț al Vinului;

–         Organizatorii oferă condiții favorabile de participare.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Consilier de Zona, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, e-mail: drc@ccir.ro.

Sursa: Camera de Comerț și Industrie a României

Related Posts with Thumbnails