Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Workshop national din cadrul initiativei Equality Pays Off

A- A A+
Workshop national din cadrul initiativei Equality Pays Off

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, in parteneriat cu Roland Berger Strategy Consultants Germania, face cunoscuta oportunitatea de  participare la workshop-ul national din cadrul initiativei Equality Pays Off / Egalitatea da rezultate, parte a Strategiei Directoratului General pentru Justitie privind Egalitatea intre Femei si Barbati 2010 – 2015, ce va avea loc in data de 31 mai 2013, la Amfiteatrul Albastru din incinta Palatului Camerei Nationale. Camera de Comert Nationala este partenerul initiativei in Romania .

Demersul vizeaza atingerea unuia dintre obiectivele fundamentale ale Uniunii Europene – egalitatea intre sexe, indeosebi pe piata muncii – si se adreseaza unui numar de peste 40.000 de companii din 34 de tari europene (cele 27 de state membre UE, Croatia, Turcia, Macedonia, Serbia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein).

Proiectul isi propune sa ajute companiile sa depaseasca provocarile care apar pe piata muncii printr-o mai buna integrare a fortei de munca feminine. Grupul tinta caruia i se adreseaza proiectul este reprezentat de lideri ai mediului de afaceri si factori decizionali din statele reiterate, urmarindu-se evidentierea modelului de afaceri pentru o mai buna abordare a potentialului de forta de munca feminina si sprijinirea companiilor in atragerea candidatilor de top in procesul de selectie a angajatilor.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Dl. Petru Saca, Consilier de Zona, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails