Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

10 ani de activitate a Amberger Werkzeugbau Cluj

A- A A+

Astazi, sediul SC Amberger Werkzeugbau Cluj SRL, a fost gazda evenimentului de aniversare a 10 ani de activitate a acestei companii in judetul Cluj. In deschiderea evenimentului domnul Rolf Schubert, managing director a vorbit celor prezenti despre activitatea companiei, de la deschidere si pana in prezent, despre dificultatile intampinate si depasite cu succes,  si realizarile cu care se mandresc astazi.

Au fost prezenti  Emil Boc- primarul Municipiului Cluj-Napoca, Dan Codrean- subprefectul judetului Cluj, Ludger Thol- presedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Vorbitori de Limbă Germană din Transilvania (DWNT), alaturi de colaboratori, parteneri si anagajati ai companiei.

Firma mama, Amberger Werkzeugbau GmbH sub a carei umbrela isi desfasoara activitatea SC Amberger Werkzeugbau Cluj este o afacere de familie cu o tradiție de aproape 40 de ani. Compania s-a axat initial pe proiectarea și fabricarea de instrumente diversificandu-si ulterior activitatea si devenind producătoare de instrumente și piese pentru industria medicală, produse electrice și piese pentru industria auto.

Related Posts with Thumbnails