Romexpo anunță edițiile virtuale ale INDAGRA si INDAGRA FOOD 2021!


Romexpo anunță edițiile virtuale ale INDAGRA si INDAGRA FOOD 2021!

Romexpo își propune reluarea activității de organizare a expozițiilor în Centrul Expozițional Romexpo, în contextul prezentat de autorități privind relaxarea etapizată a restricțiilor.
Romexpo organizează în parteneriat strategic cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania INDAGRA – cel mai mare și important târg agricol din România,
în Pavilionul B1 și pe platformele exterioare
INDAGRA FOOD – Târgul internațional pentru industria alimentară în Pavilionul B2!
27 – 31 octombrie 2021
În aceeași perioadă cu INDAGRA , INDAGRA FOOD are loc PACK SHOW Expoziție pentru industria ambalajelor.

INDAGRA și INDAGRA FOOD – un nou început!
Expozițiile prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticulturii, horticulturii și zootehniei, dar și din industria alimentară, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate. • INDAGRA și INDAGRA FOOD reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist. Prin organizarea INDAGRA și INDAGRA FOOD, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora. Plus valoare la INDAGRA și INDAGRA FOOD! Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente!
Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentelor și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională! Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare: 1. Organizarea expoziției INDAGRA și INDAGRA FOOD în spațiul interior, în Pavilioanele B1 și B2, și pe platformele exterioare
2. Organizarea expoziției INDAGRA și INDAGRA FOOD doar pe spațiul exterior:
3. Organizarea expoziției INDAGRA și INDAGRA FOOD doar pe platforma virtuală:
Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenți între ROMEXPO și Camera de Comerț și Industrie pe care cu onoare o reprezentați, vă invităm sa ne fiți alături și la edițiile din 2021 a INDAGRA și INDAGRA FOOD.  

Pentru detalii suplimentare privind participarea la manifestarile mentionate mai sus, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela Pane – Coordonator Proiect
Telefon: + 40 21 207.70.00 int. 1006
Mobile: + 40 749 275 222
Fax: 021 207.70.70
Email: mihaela.pane@romexpo.ro

Sursa:

Romexpo S.A.

Telefon: +40 21 207.70.00 /  1129, Fax: +40 21 207 70 70

Bld. Mărăști 65-67, Sector 1, București
www.romexpo.ro