Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

24 de companii austriece, specializate în energie regenerabilă, vor sonda piaţa din România

A- A A+
24 de companii austriece, specializate în energie regenerabilă, vor sonda piaţa din România

Secţia Comercială a Ambasadei Austriei la Bucureşti organizează în perioada 28-29 februarie o misiune de sondare a pieţei Tehnologie de mediu şi energii regenerabile la Bucureşti.

La acest seminar vor susţine prezentări 24 firme austriece renumite pentru activitatea pe care o desfăşoară în domeniul energiei regenerabile.

Printre firmele austriece  participante se vor afla A.S.A. Servicii Ecologice SRL (prezentă din anul 2002 în România şi care a atins în 2011 o cifră de afaceri de peste 5 mil. Euro), BDI (care este lider de piaţă şi tehnologie în domeniul instalaţiilor biodiesel la cheie) şi GE Energy (care se clasează pe plan mondial printre primii producători de motoare cu gaz).

Scopul acestui eveniment este de a poziționa noi firme austriece și produsele lor în România, de a iniția noi colaborări și de a stabili legături comerciale între firmele austriece și cele românești.

“Tehnologia mediului înconjurător şi energiile regenerabile se numără printre ramurile cu cele mai promiţătoare perspective ale economiei româneşti. De un potenţial deosebit se bucură domeniul alimentării cu apă şi cel al apelor reziduale, gestionarea deşeurilor, precum şi sectorul energetic.

Ca stimulent pentru investitori, UE a pus la dispoziţie mijloace financiare şi se acordă, de asemenea, finanţări naţionale nerambursabile precum şi certificate verzi”, precizează organizatorii

Pentru discuții individuale cu firmele austriece participante la misiunea de sondare a pieţei, care se va desfăşura pe 29 februarie, între orele 13.00-17.00, poate fi  folosite următoarele date de contact:

Adresa de e-mail: bucharest@advantageaustria.org
Telefon: +40 372 068 900
Persoană de contact: Anca Drujescu

Related Posts with Thumbnails