Târgul Național Imobiliar TNI 2017


Târgul Național Imobiliar TNI

Rezervă stand la târgul imobiliar al toamnei!

 

 

Ediția de toamnă a Târgul Național Imobiliar TNI se apropie,
 iar spațiul expozițional este deja ocupat în proporție de peste 60%!

Ediția târgului imobiliar TNI cu numărul 25, ce a avut loc în perioada 19-21 mai, a fost un REAL SUCCES,   marcând intensificarea tranzacționării pe piața imobiliară și relansarea segmentului de locuințe  medium & high. Principalele companii active în piața imobiliară s-au grăbit să își rezerve stand la următorul târg ce are loc în perioada 29 septembrie- 1 octombrie în aceeași locație- Palatul Parlamentului- Sala Unirea, iar spațiul expozițional este deja ocupat în proporție de peste 60%.

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienți targetati și să realizezi parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI!

CLICK AICI pentru a-ți alege standul la TNI!

Cititi mai departe

Olympus Piața Iancului, un complex gândit pe fiecare centimetru pătrat!

Povestea Olympus Residence continuă.

Succesul primului proiect din Sud ne-a ambiționat să trecem la următorul nivel de dezvoltare: la cel urban, din zonele semicentrale. Premier a demarat, astfel, al doilea mare proiect Olympus Residence într-una dintre cele mai râvnite locații din București: Piața Iancului.

Olympus Residence este un ansamblu construit pentru populația activă a Capitalei, în imediata apropiere a celei mai vibrante zone din oraș, Centrul vechi. Este construit pentru cei care se identifică, pe lângă confortul și liniștea căminului lor, cu exigențele unei lumi în continuă mișcare, amplasamentul oferind acces facil și eficient către centrul Capitalei, dar și către zonele aferente. Locația este perfectă și pentru cei care lucrează în zonele de corporații din nord, oferind acces la avantajele orașului. În același timp, Olympus îți oferă șansa de a evada din tumultul specific unei metropole prin însuși amplasamentul ales, zonă preponderent cu construcții cochete și reduse ca înălțime.

Cititi mai departe

Rebreanu Residence: Apartamente pentru oameni cu spirit tânăr

REBREANU RESIDENCE, proiect dezvoltat de MediaCity în zona Titan este un ansamblu modern, construit pentru oamenii cu spirit tânăr, ce oferă locuințe confortabile, sigure și eficient compartimentate. Situat pe Bd. Liviu Rebreanu, ansamblul rezidențial propune un stil de viață plăcut și elegant, dispunând de numeroase avantaje de amplasare.

Suprafețe și prețuri: Proiectul este construit în regim de înălțime S+P+10+11Th, cuprinde un număr de 50 de unități, garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, utilate la standarde înalte, cu dotari și finisaje de cea mai bună calitate. Locuințele au suprafața utilă totală cuprinsă între 42.64 mp și 102.73 mp, iar prețurile pornesc de la 47.702 Euro fără TVA.

 

 

Sursa:

www.targulnationalimobiliar.ro