Lista activelor disponibile privind  vânzarea activelor detinute de Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA


Profitul brut al Romsilva a crescut de 2,8 ori în primele nouă luni, la 52,3 milioane lei

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva are în administrare fondul forestier proprietate publică a statului şi se află în subordinea Ministerului Mediului şi Pădurilor.

Lista activelor disponibile privind  vânzarea activelor detinute de Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA prin licitație publică cu strigare puteți să accesați pe site-ul: http://www.rosilva.ro/

Potrivit dispozițiilor legale în vigoare,activele disponibile aflate în patrimoniul privat al Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA se pot vinde, prin licitație publică cu strigare după obținerea aprobării Consiliului de Administrație al R.N.P. Romsilva. Lista activelor care dispun de aprobarea menționată este accesibilă pe site la secțiunea Publicitate anunțuri-Vânzare active.

Pentru vânzarea unuia dintre activele disponibile incluse în această listă -„Canton silvic Hodod + anexe”, se va organiza, în data de 23.07.2020., începând cu ora 10,oo o licitație publică la sediul  Direcției Silvice Satu-Mare. Celelelate active incluse în lista menționată vor face obiectul unor licitații care vor fi anunțate ulterior.

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro