Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

A 52-a Expozitie Internationala „Cairo Fashion & Tex”

A- A A+
A 52-a Expozitie Internationala „Cairo Fashion & Tex”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea Ambasadei Republicii Arabe Egipt la Bucuresti,  face cunoscuta oportunitatea de  participare la cea de a 52-a Expozitie Internationala „Cairo Fashion & Tex” organizata de Pyramids International, in perioada 12 – 15 septembrie 2013, la Centrul International de Conferinte Cairo (CICC).

Evenimentul isi propune sa adune aproximativ 300 de companii din sapte tari si se va desfasoara pe un spatiu de 18.000 m2 . Produsele si sectoarele ce vor fi acoperite de aceasta Expozitie sunt urmatoarele: industria textila (tesaturi, fire, nasturi, etichete, fermoare etc.), imbracaminte (tricotaje, articole sportive, articole vestimentare pentru barbati si femei) si utilaje textile (masini de taiat si imprimat, masini de tabacire, masini de incalzire, racire, accesorii ale industriei de piele, masini de divizare etc.).

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails