A VI-a editie a Targului International de Agricultura si Pescuit ,,Expo & ACUIPERU”


Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea  Ambasadei Republicii Peru in Romania, are placerea de a  face cunoscuta oportunitatea de participare la cea de-a VI-a editie a Targului International de Agricultura si Pescuit ,,Expo & ACUIPERU”, care se va desfasura in perioada 7-9  noiembrie 2013, la Centrul de Expozitii JOCKEY din orasul Lima.

Targul se organizeaza odata la doi ani si va expune bunuri de capital corespunzatoare sectoarelor de pescuit, agricultura, precum si oferta de exporturi pentru aceste sectoare. La eveniment vor participa expozanti din Argentina, Chile, China, Spania si Statele Unite ale Americii.

Pentru informatii suplimentare referitoare la acest targ, persoana de contact este Guillermo Thais: telefon: +51 1 201-7820, email: thais@amauta.rcp.net.pe, adresa web: thaiscorp.com.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este dra. Oana Iftime, Intern, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.