Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Activezi în domeniul reparaţiilor de maşini sau echipamentelor industriale şi de transport. Vezi oferta de parteneriat a unei companii italiene

A- A A+
Activezi în domeniul reparaţiilor de maşini sau echipamentelor industriale şi de transport. Vezi oferta de parteneriat a unei companii italiene

Firma italiană TECNO EL îşi va prezenta serviciile, produsele şi oferta de colaborare cu agenţi economici din România, în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Cluj.

Acţiunea se va desfăşura pe 9 mai, începând cu ora 10, la sediul CCI Cluj, str. Horea, nr.3, sala „Clubul Oamenilor de Afaceri”.

TECNO EL execută revizii şi reparaţii bancuri de încercare cu curenţi paraziţi sau hidraulici de orice marcă şi a cutiilor electronice de control corespunzătoare precum şi actualizarea bancurilor de încercare motoare constând în revizia părţilor mecanice şi electronice şi instalarea de noi traductori sau sisteme de înmagazinare.

Compania amenajează, cu predare la cheie săli de încercare motoare termice dotate cu: frâne cu curenţi paraziţi; tablou de administrare în masură să comande diferite utilităţi cum ar fi aspirarea, ventilaţia, sistemul de răcire, antiincendiu; cutii bord frână (cutie pentru temperaturi şi presiuni, centrala barometrică); sistem de înmagazinare date microGICO, NIKOR-compact 16 C ® sau NIKOR USB – COMPACT 16/32 C.

Aceste sisteme se referă la toate sectoarele în care produsul finit trebuie omologat sau este necesară testarea şi experimentarea noilor produse, sau în cazul în care este necesar controlul calităţii la capătul liniei şi automatizarea procesului productiv. Sistemele pot fi prevazute cu o interfaţă cu frâne de orice marcă, electrice sau hidraulice, noi sau vechi în baza exigenţelor clientului.

Firmele româneşti interesate să deruleze parteneriate şi colaborări de afaceri cu TEHNO EL, sunt rugate să retransmită prin fax 0364-730991 sau prin e-mail, la adresa luci@ccicj.ro, până la data de 08.05.2012 talonul de mai jos. Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierile la acţiune se pot realiza până pe 8 mai.

Firma/Organizaţie________________________________________________  Tel___________________________

Fax ______________ E-mail _____________________Obiect de activitate________________________________

Membru al CCICJ____DA_____NU

Confirmăm participarea la prezentare a d-lui/dnei ____________________________________________________

Related Posts with Thumbnails