Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație Conferința de presă Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, 27 martie 2021, orele 13.oo

A- A A+Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vă invită să luaţi parte la conferinţa de presă care va avea loc vineri, 02 aprilie 2021, începând cu ora 11:00, la aeroport, cu ocazia poziţionării primei aeronave a companiei aeriene Hi Sky, pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca. 

Accesul în cadrul evenimentului se va face pe aleea VIP (între Terminalul de pasageri Sosiri şi aerogara veche), începând cu ora 10.30.

Sunteti rugati să confirmaţi prezenţa dumneavoastră în cadrul acestui eveniment, prin email la marketing@airportcluj.ro sau telefonic la 0755 060 039, până joi, 01.04.2021, ora 16.00

În cadrul confirmarii, vă rugăm să notaţi numele persoanei care participă, publicaţia reprezentată şi numărul de telefon.  

LATER EDIT:

Din motive independente de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vă anunțăm de faptul că evenimentul și conferința de presă de mâine, 27 martie 2021, de la aeroport, se amână pentru săptămâna viitoare.

Invitație Conferința de presă Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj,27 martie 2021, orele 13.oo

Compania aeriană Hi Sky alocă o aeronavă pe baza sa operaţională de la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vă invită să luaţi parte la conferinţa de presă care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, începând cu ora 13:00, la aeroport, cu ocazia poziţionării primei aeronave a companiei aeriene Hi Sky, pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca.

Cu ocazia acestui eveniment, reprezentanţii mass media, vor putea afla informaţii despre cele mai noi destinaţii regulate sau charter turistice care vor fi operate încă din luna aprilie de către compania Hi Sky, de la Cluj-Napoca, atât de la reprezentanţii operatorului aerian, cât şi de la reprezentanţii Amara Tour, organizatorul pachetelor turistice oferite prin zborurile acestei noi companii, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în vara anului 2021.

De asemenea, evenimentul va crea o ocazie unică de a lua un prim contact cu aeronava şi serviciile oferite de către noua companie aeriană Hi Sky, care va opera în premieră anul acesta, de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc, pe aleea VIP, din exteriorul Terminalului de pasageri Sosiri şi se va desfăşura în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare şi de distanţare fizică impuse de pandemia SARS-CoV2.

 Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră în cadrul acestui eveniment, prin email la marketing@airportcluj.ro sau telefonic la 0755 060 039, până vineri, 26.03.2021, ora 16.00. În cadrul confirmarii, vă rugăm să notaţi numele persoanei care participă, publicaţia reprezentată şi numărul de telefon.

Prin transmiterea confirmării cu toate datele anterior menţionate vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Precizăm că datele cu caracter personal din emailul dumneavoastră de confirmare a participării vor fi procesate în conformitate cu nota de informare publicată pe pagina ogicială de internet a aeroportului https://it.aiaic.ro/gdpr/, fără a fi transmise unor terți. 

***

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm toţi reprezentanţii mass media care vor lua parte la acest eveniment să poarte în permanenţă masca de protecţie şi să respecte toate măsurile de distanțare fizică și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Sursa:

BIROU MARKETING

Departament Comercial

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Str. Traian Vuia nr. 149-151,RO-400397
Tel:+40.264.307.500GSM:+40.755.060.039 I Fax:+40.264.416.712
marketing@airportcluj.ro
www.airportcluj.ro

Related Posts with Thumbnails