Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Afacerile BCR Asigurări de Viaţă au crescut în primele nouă luni cu 13,7%, la 262,2 milioane lei

A- A A+
Afacerile BCR Asigurări de Viaţă au crescut în primele nouă luni cu 13,7%, la 262,2 milioane lei

BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group a subscris în primele nouă luni din 2011 prime brute în valoare de 262,2 milioane lei, în creştere cu 13,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat vineri asigurătorul.

„Jumătate din clienţii companiei au ales asigurările de protecţie şi economisire, cealaltă jumătate optând pentru asigurări cu componentă investiţională. În topul preferinţelor pentru asigurările de protecţie şi economisire se întâlnesc rentele pentru copii. În ceea ce priveşte asigurările cu componentă investiţională, noile emisiuni BCR Garant s-au bucurat de un real succes”, se arată în comunicat.

În primele nouă luni ale acestui an, BCR Asigurări de Viaţă a platit clienţilor săi beneficii în valoare de 21,9 milioane lei pentru evenimentele asigurate. Marja de solvabilitate a fost de 1,54%, faţă de nivelul minim cerut de lege care este 1. Profitul companiei a atins 16,62 milioane lei.

„Rezultatele înregistrate în primele nouă luni ale acestui an se înscriu în trendul prognozat pentru această perioadă şi ne reconfirmă poziţia de lider bancassurance şi companie stabilă pe piaţa românească a asigurărilor de viaţă”, a declarat preşedintele Directoratului BCR Asigurări de Viaţă, Florina Vizinteanu.

Pe piaţa românească, Vienna Insurance Group deţine companiile BCR Asigurări de Viaţă, BCR Asigurări, Omniasig şi Asirom.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails