Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest Invitație grup țintă “Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”

A- A A+
Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest implementează proiectul“Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”, cod SIPOCA 927, desfășurat în perioada 17 august 2022 – 30 septembrie 2023.  
Scopul proiectului este crearea unui context favorabil atragerii de investiții străine în regiune, prin elaborarea unei metodologii care să permită un dialog facil și eficient între investitori și autoritățile publice locale, în directă legătură cu valențele APL de a acționa inclusiv în calitate de organizații suport pentru afaceri. 
Metodologia, precum și formularul de înscriere pot fi accesate la următorul link. 

**Ca primă activitate, primul curs de formare va fi organizat în format fizic în județul Sălaj, perioada 15-17 noiembrie 2022. Cursul fizic se adresează doar APL-urilor și structurilor asociative, ONG-urilor, Camerelor de Comerț, etc.

Cheltuielile privind cazarea și serviciile de masă sunt acoperite prin proiect** Limita de locuri: 25 persoane 

Termen limită pentru primul curs: 4 noiembrie 2022

!!!Înscrierea în grupul țintă general (participarea la unul dintre cele 2 ateliere online/consultarea publică finală) este extinsă pe toată perioada proiectului și este același formular ca pentru curs. La secțiunea SUGESTII puteți să ne semnalați detalii vis a vis de disponibilitatea dvs.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să mă contactați.

-- 
Daria Musca
Expert Tehnic, Departamentul de Dezvoltare Regionala, Proiecte si Relatii Internationale (DDRPRI), Directia Proiecte, Programe Nationale si Internationale-
-Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest
Technical Expert, Regional Development, Projects, International Relations Departement- 
-North-West Regional Development Agency
Sediu secundar/Adresă de corespondenţă: Calea Dorobanţilor nr.3, Cluj-Napoca, România
Sediu social: Rădaia nr. 50, Baciu, Cluj, Romania
tel: +40-264-431550; m: 0745-565-645; 
e-mail: daria.musca@nord-vest.ro
www.nord-vest.ro
www.facebook.com/AgentiadeDezvoltareRegionalaNordVest
Related Posts with Thumbnails