Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

AgroTransilvania Cluster- Invitație eveniment Conferința Agroturism si Gastronomie Locală

A- A A+

AgroTransilvania Cluster- Invitație eveniment Conferința Agroturism si Gastronomie Locală

AgroTransilvania Cluster aduce la cunostinta că pe data de 18.10.2018 sa luati parte la evenimentul organizat in colaborare cu TMT PR the Agribusiness&Food Communicators- „Conferinta Agroturism si Gastronomie Locala”.

Evenimentul isi propune sa reuneasca entitati importante din domeniul turismului si turismului rural si gastronomic, sa prezinte modele de bune practici in domeniu.

Agenda evenimentului este structurata pe trei categorii:

– conferinta cu prezentari de bune practici si discutii interactive

– targ cu produse traditionale

– spectacol culinar romanesc + cina festiva

Locatia de desfasurare a Conferintei este Centrul de Cercetare pentru Biodiversitate din incinta USAMV Cluj-Napoca, urmata de un spectacolul culinar si cina festiva care se vor desfasura la Restaurantul Agromonia.

Dat fiind ca numarul de locuri al Restaurantului Agronomia este limitat, va rog ca pana la finalul saptamanii cei care doresc sa participe si la spectacolul culinar+cina festiva sa trimita un mail cu numele participantilor si entitatea pe care o sa o reprezinte.

Pentru mai multe detalii puteti accesa https://conferinte.tmtpr.ro/ sau https://www.facebook.com/TMTPR/photos/gm.295610771257519/2154200628240084/?type=3&theater.

 

În cazul în care sunteți interesați de accesarea finanțării nerambursabile sau dacă doriți informații suplimentare, vă rog să o contactați pe colega noastră Diana Chifor la tel. +40 (753) 311 205 sau e-mail: diana.chifor@agrocluster.ro.

 

Descărcați aici:

 

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

Gabriel Uram
Șef Birou Dezvoltare Cluster
AgroTransilvania Cluster
gabriel.uram@agrocluster.ro

telefon: +40 (364) 730 049;

mobil: +40 (742) 042 284

Related Posts with Thumbnails