Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

AHK Romania – Eveniment Regional Digital din Cluj-Napoca

A- A A+

AHK Romania – Eveniment Regional Digital din Cluj-Napoca

Va asteptam in 27 – 30 octombrie 2020 in platforma Zoom Meetings, la un eveniment amplu, evenimentul regional digital din Cluj-Napoca, la care membrii AHK Romania pot contribui activ, venind cu idei noi si solutii de imbunatatire a mediului de afaceri din regiune. Suntem aici ca sa aducem toti actorii impreuna, ca sa genereze impreuna solutii.

Speakeri in sesiunea de deschidere, 27.10., 09:00:

    ES Hans Erich Tischler

    Consul, Consulatul German la Sibiu

Alin Tise

Presedintele Consiluilui Judetean Cluj (tbc)

    Dr. Emil Boc

    Primarul Municipiului Cluj-Napoca

Sesiunile de lucru, dedicate comunitatii AHK, vor avea loc simultan, zilnic in datele de 27, 28, si 29 octombrie 2020, începand cu ora 10:00 pentru 1,5 ore si vor fi structurate pe urmatoarele teme:

Lipsa de personal și soluții pentru județul Cluj. In cadrul acestei sesiuni de lucru vom discuta despre piata fortei de munca din judetul Cluj si despre provocarile actuale pe care companiile le intampina in legatura cu forta de munca. Mai mult decat atat, vom dezbate solutii si modalitati de a face fata aceastei probleme.

Dezvoltarea industrială a județului Cluj. In cadrul acestei sesiuni de lucru vom discuta despre dezvoltarea industriala a judetul Cluj, despre infrastructura terestra, mobilitatea urbana, dezvoltarea platformelor industriale si importanta colaborarii cu mediul academic in vederea transferului tehnologic si al inovarii

Soluții verzi pentru dezvoltarea sustenabilă a județului Cluj. In cadrul acestei sesiuni de lucru vom discuta despre dezvoltarea “verde” a orasului Cluj-Napoca, despre revitalizarea spatiilor industriale dar si despre managementului deseurilor.

In sesiunea de incheiere, 30.10., 10:00, vor fi prezentate rezultatele si trase concluziile celor trei sesiuni de lucru, impreuna cu reprezentantii administratiei locale din judet.

 

Mai multe informatii despre programul evenimentului regional digital din Cluj, regasiti in agenda anexata si pe site-ul AHK.

Pentru inregistrare, va rugam folositi link-ul Dvs. personalizat.

In cazul in care un reprezentant din cadrul companiei Dvs. nu a primit formularul nominal de inregistrare, va rugam sa ne contactati.

Va informam ca aveti posibilitatea sa invitati un alt partener de afaceri la sesiunile deschise publicului din cadrul evenimentului, respectiv sesiunea de deschidere și cea de incheiere.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ii transmiteti persoanei respective urmatorul link de inregistrare: link inscriere nenominal.

Limba evenimentului: romana si germana cu traducere simultana

Echipa AHK Romania

Pentru intrebari va stam cu placere la dispozitie.

Silvana Vama
Membership Services

Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer
Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Calea Grivitei 82-98 et. 1

Cladire The Mark, Corp The Podium

RO-010736 Bucuresti

Tel:  +40 21 223 15 34
Fax: +40 21 223 15 38  
E-Mail: vama.silvana@ahkrumaenien.ro
Web: http://rumaenien.ahk.de

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană

Related Posts with Thumbnails