Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Al Şaselea Dialog pentru Energie din Europa de Sud-Est

A- A A+
Al Şaselea Dialog pentru Energie din Europa de Sud-Est

Institutul de Energie pentru Europa de Sud-Est (IENE) va organiza întâlnirea internaţională Al Şaselea Dialog pentru Energie din Europa de Sud-Est la Salonic, Grecia, între 30 şi 31 mai 2012.

Evenimentul,  aflat sub egida Ministerului Mediului, Energiei şi Schimbărilor Climatice din Grecia, işi propune să reuneasca oficiali guvernamentali de nivel înalt, directori executivi din mediul de afaceri, dar şi experţi din industria energetică din principalele state producătoare de energie.

Scopul acestui eveniment, care va consta într-o serie de conferinţe, susţinute de-a lungul a două zile, este să ofere o platformă de schimb de informaţii şi de idei şi de a crea o reţea pentru discuţii pe marginea subiectelor legate de industria energetică. Prin această serie de conferinţe, organizatorii doresc să contureze cum se redefineşte harta energetică a Europei de Sud-Est şi ce acţiuni politice ar trebui inteprinse  pentru înfruntarea provocărilor globale şi regionale din domeniul energetic şi al mediului.

Participarea la workshop este deschisă atât membrilor IENE cât si non-membrilor. Mai multe detalii despre eveniment şi modalitatea de inregistrare sunt disponibile pe website-ul Institutului, la secţiunea dedicată manifestării, http://iene.gr/page.asp?pid=1582&lng=2. Datele de contact ale IENE sunt:

Telefon: +30 (210) 3628457, +30 (210) 3640278

Fax: +30 (210) 3646144

E-mail: marketing@iene.gr sau info@iene.gr.

Related Posts with Thumbnails