Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Al VI-lea Forum în domeniul Medical de la Sankt Petersburg

A- A A+
Al VI-lea Forum în domeniul Medical de la Sankt Petersburg

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, face cunoscuta oportunitatea de participare la cel de al VI-lea „Forum în domeniul Medical de la Sankt Petersburg”, ce va avea loc în perioada 29 – 31 mai 2013, laSokos Hotel Olympia Garden.

Evenimentul îsi propune sa organizeze un format nou al schimbului de cunostinte oferind fiecarui participant posibilitatea de a-si expune initiativele si ideile chiar în momentul înregistrarii, avand ulterior posibilitatea dezbaterii tuturor know-how-urilor obtinute în cadrul Forumului si unite într-o publicatie noua. Vor avea loc sesiuni speciale în domenii precum: „MedInvest”; „MedDesign”; „DigitalMed”; „MobilMed.ru” etc.

De asemenea, vor avea loc întrevederi cu colegii britanici în cadrul unei receptii organizate de Consulatul Marii Britanii, cu ocazia „Zilelor Britanice ale Sanatatii de la Sankt Petersburg.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails