Amânare Eveniment economic on-line România-Macedonia de Nord pentru 7 decembrie 2021


Amânare Eveniment economic on-line România-Macedonia de Nord pentru 7 decembrie 2021


Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș vă aduce la cunostinta ca evenimentul economic on-line: România-Macedonia de Nord „Macedonia de Nord, destinație pentru investitorii români” programat pentru 24 noiembrie, se amâna pentru data de 7 decembrie a.c., la aceeasi ora, de la ora 11.00 (ora României) Urmarea unui grav accident in care cel putin 46 de persoane din Macedonia de Nord, printre care si copii, au murit după ce un autocar a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, autoritățile anunta decretarea unei zile de doliu national.

Conducerea Camera de Comerț Industrie și Agricultură TimișEveniment economic on-line: „Macedonia de Nord, destinație pentru investitorii români”

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la primul eveniment economic online România – Republica Macedonia organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Ambasada Republicii Macedonia de Nord la București.

Evenimentul este destinat prezentării climatului de business și potențialului investițional favorabil oferit de piața nord-macedoneană, în scopul dinamizării relațiilor economice bilaterale și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții.

Prezentările vor fi făcute și vor răspunde întrebărilor Dumneavoastră:

  • Igor Velevski, State Advisor, Agency for Foreign Investments and Export Promotion
  • Hristina Stojanovik, Executive Director, Macedonian Chambers of Commerce

 Vor adresa mesaje de salut E.S. Gabriel ATANASOV, Ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România și Florica CHIRIȚĂ, Președinte Executiv CCIA Timiș si Igor Popov, Director pentru Diplomatie Economica si Publica-Ministerul afacerilor Externe, Republica Nord Macedonia. La eveniment, va participa și Pavel DUPȚA, Consulul Onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara

Evenimentul va avea loc miercuri, 7 decembrie 2021, pe platforma Zoom a CCIA Timiș, cu începere de la ora 11.00 (ora României)

Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul de mai jos: https://zoom.us/j/98130096191?pwd=MDUraEYyTllYWmt3Q0p2Nkh1OENvQT09

Participarea firmelor este gratuită.

Sursa:

Stana STOIANOV
Director Departamentul Relatii
Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș
Timis Chamber of Commerce Industry and Agriculture
Piaţa Victoriei nr.3 ,Timişoara
Tel: (+40) 372 185 285
Fax: (+40) 256 706 211
sstoianov@cciat.ro
www.cciat.ro
Conducerea CCIAT