Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Amsadorul Republicii Polone in vizita la Camera de Comert si Industrie Cluj

A- A A+
Amsadorul Republicii Polone in vizita la Camera de Comert si Industrie Cluj

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Cluj, ing. Stefan Dimitriu, a discutat azi 06 iulie, cu noul ambasador al Republicii Polone la Bucuresti, E.S. Marek Szczygiel, aflat pentru prima oara la Cluj, în prima vizita oficiala pe care o întreprinde în noua sa functie.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie si Eminenta Sa Ambasadorul Poloniei au evocat relatia seculara existenta între cele doua tari si necesitatea întaririi parteneriatului strategic actual dintre România si Republica Polona, atât la nivel politic cât si în ceea ce priveste mediul de afaceri.

Domnul ing. Stefan Dimitriu a evidentiat eforturile depuse de institutia noastra, prin serviciile pe care le ofera, pentru a facilitata dezvoltarea firmelor clujene si necesitatea de a crea mai multe parteneriate internationale pentru atragerea investitorilor, precum si faptul ca România si Polonia sunt pe pozitii comune în ceea ce privestec problemele de interes european.

E.S. domnul Marek Szczygiel sa referit si la preluarea de catre Republica Polona a Presedintiei Consiliului UE, de la 1 iulie 2011 si faptul ca aceasta ofera oportunitati de cooperare aprofundata în domenii esentiale pentru procesul de integrare europeana. S-au discutat teme precum realizarea Bugetului UE si politici economice.

Related Posts with Thumbnails