Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

ANAF a ridicat sechestrul pe halele de producţie ale Nokia de la Jucu

A- A A+
ANAF a ridicat sechestrul pe halele de producţie ale Nokia de la Jucu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a ridicat sechestrul asigurător pe halele de producţie ale companiei Nokia de la Jucu, după ce compania a plătit datoria de circa 10 milioane de dolari, au declarat pentru NewsIn reprezentanţii instituţiei.

”Sechestrul asigurător pe halele de producţie ale companiei Nokia de la Jucu a fost ridicat, compania plătindu-și la începutul săptămânii datoria de circa 10 milioane dolari”, au declarat sursele citate.

ANAF a pus sechestru, în noiembrie, pe hala de producţie a companiei Nokia de la Jucu, din cauza unei datorii către stat, rezultată din neplata unor taxe vamale, în valoare de circa 10 milioane de dolari.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, declara atunci că sechestrul pe halele de producţie ale companiei Nokia de la Jucu este unul asigurător, această măsură nepericlitând activitatea societăţii.

La sfârşitul lunii septembrie, Nokia a decis închiderea fabricii de la Jucu, din judeţul Cluj, la trei ani de la inaugurare. În urma închiderii fabricii Nokia de la Jucu, circa 2.200 de oameni şi-au pierdut locul de muncă.

Conducerea Nokia a decis ulterior închiderea fabricii de la Jucu la 30 noiembrie, cu o luna înainte de termen stabilit iniţial, din cauza lipsei de comenzi.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails