Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Angajaţii clujeni din industria HoReCA, preocupaţi de kiturile educaţionale

A- A A+
Angajaţii clujeni din industria HoReCA, preocupaţi de kiturile educaţionale

Operatorii economici din turismul clujean doresc să înveţe cum îşi pot creşte calitatea serviciilor, o dovedeşte interesul acestora de a participa la evenimentele de informare privind dezvoltarea standardelor din domeniu.

Aproape 50 de firme locale, PFA-uri, intreprinderi familiale şi individuale din sectorul Hoteluri Restaurante Catering (HoReCA) şi-au delegat reprezentanţi pentru a fi prezenţi la Caravana Educaţională în Turism, desfăşurată pe 26 aprilie.

Angajaţii din turism au primit manuale de formare profesională, elaborate conform criteriilor europene, precum şi DVD-uri cu filme educaţionale. Printre cei partcipanţi la acţiune s-au numărat şi agenţii de turism de renume precum Eximtur, Unita, Atlasib şi Calibra.

“S-au prezentat la eveniment mai mulţi agenţi economici decât s-au înscris anterior. Scopul acestei caravane este de a-i ţine la curent pe furnizorii de servicii din zona HoReCa despre noutăţile din domeniu, iar informaţia a fost bine-venită pentru cei care activează în turism. Este în misiunea Camerelor de Comerţ şi Industrie (CCI) de a disemina informaţia şi de a ajuta la creşterea calităţii serviciilor pe care le oferă firmelor clujene”, sublinează Lucia Revnic, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Programe Europene al CCI Cluj.

Manuale distribuite gratuit în cadrul acestei caravane vizează organizarea activităţii de agent de turism, organizarea activităţii din pensiunile turistice, comunicare în turism si orientare către client, promovare si marketing în turism, planificarea şi organizarea afacerilor în turism, dar şi ce însemnă să fii tehnician in turism şi organizarea activităţii de front office. Totodată, au fost împărţite participanţilor şi alte kituri educaţionale precum Manualul Ospătarului, Manualul Bucătarului, Manualul Cameristei, aceştia fiind informaţi şi despre funcţiile platformei e-learning www.fit-tour.ro.

Acţiunea a fost organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Cluj alături de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, beneficiar al proiectului strategic Fit to Tourism – FIT TOUR finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Related Posts with Thumbnails