Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

ANOFM caută 20 de dezvoltari de software pentru Franţa. Salariile sunt mai mici decât în România

A- A A+
ANOFM caută 20 de dezvoltari de software pentru Franţa. Salariile sunt mai mici decât în România

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează un concurs prin care vrea să recruteze 20 de dezvoltatori software seniori. Cei selectaţi de ANOFM ar urma să fie angajaţi în companiile franceze, prin intermediul unui parteneriat dintre guvernul român şi cel francez.

Candidaţii trebuie să cunoască limba franceză şi să fie specializaţi în tehnologiile WEB PHP şi Java.

„Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an (între 2.000 şi 3.000 de euro brut/lună – n. red.)”, se arată în comunicatul ANOFM, instituţia care gestionează bugetele alocate de stat pentru şomaj şi care organizează cursuri de consiliere şi formare profesională pentru şomeri. Angajarea se face cu contracte pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de două luni, care poate fi prelungită cu încă două luni, menţionează www.mediafax.ro

La un salariu brut cuprins între 2.000 şi 3.000 de euro brut pe lună, taxele aferente pe care trebuie să le plătească un angajat în Fran­ţa sunt impozitul pe venit (30% din salariul brut) şi contribuţiile sociale (31,7%), menţionează www.mediafax.ro. Venitul net ajunge astfel la valori între 760-1200 euro, mult mai puţin cât câştigă un programator în România.

Related Posts with Thumbnails