Apel pentru candidaturi Consiliului Național de Etică a Cercetării Stiințifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI )


Apel pentru candidaturi Consiliului Național de Etică a Cercetării Stiințifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI )

 

Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică – ANCSI a  lansat apelul comun pentru depunerea candidaturilor pentru membrii Consiliului Național de Etică a Cercetării Stiințifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării -CNECSDTI  si pentru membrii Comitetului de Selecție, care vor alege  membrii CNECSDTI.

La acest apel pot participa specialisti cu activitate recunoscuta in domeniul cercetarii dezvoltarii si/sau specialisti in domeniul juridic si in domeniul eticii cercetarii si stiintei, inclusiv cu afiliere institutionala din afara României. Consiliul are un rol cheie in coordonarea si monitorizarea aplicarii normelor de conduita morala si profesionala in activitatile de cercetare–dezvoltare la nivel national.

Aplicatiile pentru calitatea de membru al Comitetului de Selectie se vor incarca pana la data de 12 august 2016, iar cele pentru calitatea de membru al Consiliului National de Etica a Cercetarii Stiintifice Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii (CNECSDTI) in mandatul 2016-2020, se vor completa pana la data de 2 septembrie 2016, pe platforma brainmap.ro.

Detalii suplimentare privind metodologia de aplicare si calendarul intregului proces sunt disponibile la adresa cne.ancs.ro/noutati.

Sursa:

ROHEALTH Clusterul pentru Sănătate                                                                                                                                               e-mail: rohealth@rohealth.ro

rohealth