Articol în revista EU IUBESC ROMÂNIA


 

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, revista EU IUBESC ROMÂNIA încearcă să demonstreze că lucrurile în țara noastră pot fi gândite și altfel, încercând să surprindă prin cele peste 700 de pagini color, română/engleză, toate lucrurile frumoase din țara noastră, pornind de la atracții turistice deosebite, unități de cazare, oameni de succes, evenimente, tradiţii și afaceri prospere.

În acest sens vă supunem atenției această propunere de colaborare prin care vă solicităm să ne furnizați o prezentare a companiei pe care o reprezentați în vederea realizării unei *prezentări/articol în revista EU IUBESC ROMÂNIA. 

Pentru a putea face o evaluare cât mai corectă, avem nevoie de la dvs. de următoarele:

1). Denumirea și obiectivul de activitate al societății dvs.
2). Istoricul societății și al persoanelor care conduc societatea.
3). Ce vă diferențiază față de restul companiilor care activează în acelasi domeniu.

Toate acestea ne vor fi de folos până la data de 30 iulie 2018. În cazul în care nu vom primi din partea dvs niciun fel de răspuns cu privire la această solicitare, vom considera că proiectul prezentat nu reprezintă pentru dvs. niciun fel de interes.

De asemenea, dacă, din orice motiv, nu doriți apariția în revista EU IUBESC ROMÂNIA, am aprecia foarte mult dacă ne-ați recomanda un obiectiv turistic, o persoană sau un eveniment important de care știți, și credeți că ar merita promovat.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați romania19.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 0773 838 596 sau 0767 504 263 sau pe email la adresa: contact@romania19.ro

*În acest moment ne aflăm în stadiul de strângere a informațiilor. Orice informație primită de la dvs. va fi analizată. În urma analizei vom stabili dacă se va realiza o prezentare/articol în baza informațiilor primite. Dacă veți fi selectat pentru publicare, veți fi anunțat de un membru al echipei noastre. Ulterior vom stabili o întâlnire pentru verificarea informațiilor și semnarea protocolului de colaborare.

Vă rugăm să ne trimiteți materialele solicitate pe adresa de email: contact@romania19.ro

 

Sursa:
EU IUBESC ROMÂNIA

Mobil: +40 773 83 85 96 / +40 767 504 263

Email: contact@romania19.ro
Web: www.romania19.ro

C

Creative Art Holding
Turturelelor 48, Sector 3, Bucharest, Romania
Tel: +40 314 364 310