„Asociați în afaceri. Experții alături de dumneavoastră”


„Asociați în afaceri. Experții alături de dumneavoastră”

 

Evenimentul de afaceri „Asociati in afaceri. Expertii alaturi de dumneavoastra”,  ce va avea loc pe data de 26 mai 2016, intre orele 9:00 – 14:00,  la  Hotel City Plaza din Cluj Napoca , sala Ballroom.

Conferinta face parte dintr-o serie de  evenimente de educatie financiara organizate in diferite orase din tara . Evenimentele se adreseaza companiilor de nivel mediu, cu cifra de afaceri intre 500.000 euro si 10 milioane de euro si sunt structurate pe doua sesiuni:
– o prima sesiune de finanțare și investiții
– o a doua sesiune de consultanță fiscală, financiară și juridică

Partenerii evenimentului sunt Erste Asset Management, BCR Leasing, Bursa de Valori Bucuresti, KPMG si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Agenda preliminara a evenimentului este disponibila pe website-ul evenimentului :
http://www.theassociates.ro/events/asociati-in-afaceri-expertii-alaturi-de-dumneavoastra-cluj-napoca-32/

Participarea este gratuita, dar se face doar pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile. Invitatiile sunt adresate reprezentatilor companiilor din judetul Cluj.

Relații suplimentare puteți obține de la doamna Adela Anghel, Project Manager the & associates, Mobil: 0722 501 291 ,e-mail: office@theassociates.ro .

Sursa:

the & associates
Intrarea Gh Valceanu nr 19, parter
Sector 1, Bucuresti
web: www.theassociates.ro